Heel Brabant zonder wiet

Halsteren – Klundert – Steenbergen – Woensdag heeft de politie in het westen van Brabant vier wietkwekerijen opgerold. De Brabanders zijn wanhopig nu.

Anonieme melding

Nog altijd zijn er mensen die het nodig vinden om wat thuiskwekers een loer te draaien door anoniem te klikken dat er plantjes gekweekt worden. Zo ook in Steenbergen, daar trof de politie na een anonieme melding in een garage aan de Gladioolstraat een wietkwekerij aan. Er waren twee kweekruimtes met ruim tweehonderd wietplanten en bijna vijftig stekken. De politie vermoedt dat er ook eerdere oogsten hebben plaatsgevonden.

Fraude

Na een melding van een te hoog stroomverbruik werd op de zolder en in een slaapkamer in een woning aan de Hoogendorpstraat in Steenbergen een wietkwekerij ontdekt. De kweker had kennelijk nog niet van energie zuinige LED lampen gehoord, of was uit op een hoge opbrengst. In totaal stonden er 220 wietplanten. 

Halsteren

In een pand aan de Schelpstraat in Halsteren werd een wietkwekerij ontdekt waar geen plantjes meer stonden. In de kwekerij was plek voor 150 wietplantjes. Ook in Klundert was het raak; daar werd in een pand aan de Ambachtsherenweg een kwekertje gedupeerd en moesten de in twee ruimten aangetroffen 86 plantjes het ontgelden. Alle vier de panden zijn afgesloten van het energienetwerk in verband met fraude.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *