Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Politie deelt nep pillen uit op designweek

Politie pillen

Dát zal die xtc slikkers leren. De politie deelt op de designweek nep pillen uit met het logo van een struisvogel die zijn kop in het zand steekt.

Kosten

Een actie waarvan wij ons afvragen wat het weer heeft gekost en welk xtc gebruiker opeens stopt met het slikken van een echte xtc pil als hij deze pil krijgt overhandigd van de politie. De pil lijkt overigens op geen enkele wijze op een xtc pil, maar gewoon op een M&M…

Verbod

Steeds wordt er voorbij gegaan aan het feit dat niet de slikker van de pil de oorzaak is van de criminaliteit, maar de personen die het strafbaar stellen. Als xtc legaal is, dan is er voor de criminelen die elkaar naar het leven staan en het milieu vervuilen, geen lol meer aan. Legaliseren dient te worden aangepakt op Europees niveau en justitie kan daar beter in investeren dan in het maken van kansloze snoepjes.

Struisvogel

Intussen wachten gebruikers natuurlijk op de eerste xtc pillen met een struisvogel logo, want humor kan je de producenten niet ontnemen.

Legaal

Wij van wc eend adviseren toch maar gewoon legaal spul zoals de MDAA capsules.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *