Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wietlucht verraadt kwekerij in Etten-Leur

DoorRedactie

okt 24, 2019 , , ,
kwekerij

Etten-Leur – In een bedrijfspand aan de Pauvreweg heeft de politie woensdag een flinke hennepkwekerij gevonden en geruimd. In het pand stonden 1185 hennepplanten. Een persoon is aangehouden.

Meting energieleverancier

In de straat was een duidelijke hennepgeur te ruiken en een meting van de energieleverancier leverde een vermoeden op dat er sprake kon zijn van een hennepkwekerij in het bedrijfspand. In totaal bestond de kwekerij uit 1185 hennepplanten. Het energiebedrijf stelde vast dat er sprake was van diefstal van de stroom. Omdat de politie  aanwijzingen heeft dat er eerder geoogst is van de planten, zijn er twee voertuigen in beslag genomen. De hennepkwekerij is door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld. Een 51-jarige man is aangehouden en hij zit vast voor verhoor. De politie doet verder onderzoek. 

bron: politie.nl

Hennep of wiet?

Voor alle duidelijkheid: wij gebruiken de term hennep niet. Van hennep maak je touw of auto onderdelen. Daar zit geen thc in. Justitie doet dat echter wel, dus als we een persbericht overnemen dan laten we dat ongemoeid.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *