Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Helmond heeft een crystal meth berg

Crystal meth

Helmond – Gisterenochtend is er in een bedrijfspand aan de 2e Indumaweg in Helmond een grote hoeveelheid drugs aangetroffen. Na onderzoek van de recherche bleek het hier te gaan om crystal meth.

Hennepactiedag

De inval werd gedaan in het kader van een hennepactiedag, waarbij invallen worden gedaan in panden waar mogelijk drugs of drugsgerelateerde artikelen te vinden zijn. De drugs zijn in beslag genomen en professioneel vernietigd. Er zijn tot op heden nog geen aanhoudingen verricht. De recherche is druk bezig met verder onderzoek.

Zwaar bewaakt

De Landelijke Faciliteit Ontmantelen heeft het pand ontdaan van de drugsgerelateerde goederen. Vanwege de grote hoeveelheid drugs die in het pand aanwezig was, werd de locatie gedurende het onderzoek zwaar bewaakt. 

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *