Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Weer eens een kansloze ontruiming in Breda

Cannabis planten

Geen kruimeltje minder wiet zal er gerookt of verdampt worden, de criminaliteit zal niet dalen en de coffeeshops in de omgeving van Breda komen niet zonder voorraad. En toch blijft de politie halsstarrig invallen doen want befehl ist befehl. Jawel, er is weer eens een wietkwekerij ontmanteld.

Nicoline Swijgmanstraat

Dinsdagochtend 23 november 2021 treffen agenten een werkende wietkwekerij (wat zal dat lekker geroken hebben, red.) aan in een woning aan de Nicoline Swijgmanstraat. De wietplanten worden geruimd en er is er een verdachte aangehouden.

170 wietplanten

Rond 11.45 uur komen agenten ter plaatse bij de woning nadat onderzoek deed vermoeden dat hier een mogelijke wietkwekerij zou zitten. In de woning treffen zij ruim 170 wietplanten aan. Ook zijn er diverse wiet gerelateerde goederen in de woning aanwezig.

Vuurwerk

Verder treffen zij een kleine hoeveelheid illegaal vuurwerk aan. De goederen zijn in beslag genomen en worden geruimd (alsof je een met vogelgriep besmette kippenfokkerij aanpakt).  Na verder onderzoek in de woning bleek ook dat er een verboden wapen aanwezig was.

De 38-jarige bewoner uit Breda is aangehouden als verdachte.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *