Lockdown waarschuwing

Met een aanstaande lockdown die waarschijnlijk vrijdagavond in een persconferentie zal worden aangekondigd verwachten we weer een grote drukte. De pakketbezorgers zullen het enorm druk gaan krijgen. Zo druk dat bestellingen wellicht vertraging op kunnen lopen.

Bestel vandaag

Wanneer er een lockdown wordt afgekondigd dan zal er weer extra veel online besteld gaan worden. Zoveel, dat er mogelijk leveringsproblemen ontstaan omdat de distributiecentra het straks niet meer aan kunnen. En dt betekent dat als je afwacht, ook jouw bestelling mogelijk te laat aankomt. Een goede reden om vandaag vast je bestelling te doen want nu is het ook druk, maar niet té druk nog.

Voorraadje

Hamsteren is misschien wat overdreven, maar toch geven we je als tip mee om gebruiksartikelen zoals vloei in een iets groter aantal te kopen dan je gewend bent. Dan ben je voorlopig even niet afhankelijk van (late) leveringen, maar je profiteert ook nog eens van een extra lage prijs. Want voor bijna alle producten in de winkel geldt er een staffelkorting.

Kortingscode

En als Covid pleister op de wonde in deze vervelende en deprimerende tijd gloort er toch een lichtpuntje aan de Corona horizon. en dat lichtpuntje is de extra kortingscode voor iedereen die vandaag een bestelling plaatst en bij het afrekenen de kortingscode LOCKDOWN gebruikt. Het systeem berekent dan een extra korting over alle producten in je bestelling.

Hou je veilig en blijf gezond mensen!

Door Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *