Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Het doek valt voor slagroompatronen

dec 17, 2022
slagroompatronen

We hadden het al eerder aangekondigd; slagroompatronen zijn binnenkort niet meer bij ons verkrijgbaar. En het moment is daar nu.

Gezondheidsrisico

Zoals inmiddels bij vrijwel iedereen bekend is, is het gebruik van een enkele slagroompatroon beslist niet schadelijk. Maar zoals met veel andere producten ook het geval is, is het bij slagroompatronen al niet anders, de verslaving ligt op de loer. En als je intensief slagroompatronen gebruikt dan ben je je eigen lichaam aan het slopen. En dat is nou precies een ding waaraan wij geen medewerking willen verlenen. We volgen dan ook de richtlijn van de overheid, die met een verbod op de verkoop van slagroompatronen komt.

Toebehoren

Er zijn nog een reeks toebehoren verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Denk daarbij aan een sodasiphon, crackers of ballonnen. Zolang de voorraad strekt en vanzelfsprekend extra laag geprijsd.

Het is mooi geweest

Zoals altijd verpesten de slechten het een beetje voor de goeden. Met mate patronen gebruiken schaadt niemand. Maar het is gelopen zoals we allemaal weten dus zeggen we vanaf vandaag, 17 december 2022: tot nooit meer doosjes slagroompatronen!