Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Het regent prijzen en kortingen

kortingen

Het loont echt serieus de moeite om dit blog te volgen en de artikelen te lezen. Niet alleen omdat je er slimmer van wordt, maar ook omdat je er geld mee kunt besparen. Winacties, kortingsbonnen, coupons en bespaartips.

Facebook

Op Facebook hebben we in verschillende groepen zeer regelmatig unieke winacties. Wat dacht je momenteel van de mogelijkheid om een zeer exclusieve bong te winnen in de groep ‘blowerslife‘. Maar ook op onze eigen Facebook pagina kan je regelmatig kortingscodes terugvinden.

Artikelen

Als we artikelen schrijven over producten, het gebruik van bepaalde kruiden of over nieuwe producten in ons assortiment, dan vermelden we vrijwel altijd een kortingscode in het artikel waar jij je voordeel mee kunt doen. De kortingen worden verdeeld over alle rubrieken zoals smartshop, headshop en labshop.

Geen verzendkosten

Zo ook in dit artikel. Gewoon omdat het kan belonen we de eerste vijf gelukkigen met gratis verzending als je de code VZZ-1304-WWP gebruikt bij het afrekenen. Werkt de code niet meer, dan ben je te laat. Volg ons dus altijd op de voet zodat je verzekerd bent van leuke extra kortingen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *