Cactus koken

Als je van plan bent om je gekweekte cactus zoals een San Pedro te gaan consumeren voor de ervaring met mescaline, dan dien je deze mescaline uit de cactus te halen. In dit artikel gaan we je vertellen hoe je dat doet en wat je er voor nodig hebt.

Benodigdheden

Voor 1 dosis mescaline heb je nodig:

  • Blender
  • Een RVS pan met een inhoud van 9 tot 10 liter
  • Een houten lepel
  • Een schone doek
  • 1 flink stuk San Pedro Cactus

De kookprocedure

Stap 1

De cactus moet in stervormige secties worden gesneden en vervolgens in kleinere stukken worden gesneden, zodat ze in de blender passen. Het mengsel moet grondig worden gemengd en er mogen nauwelijks klontjes cactus in het mengsel zitten, want hoe meer klontjes cactus er in het mengsel zitten, hoe langer het mengsel moet worden gekookt. (De stekels van de cactus kunnen erop blijven zitten voordat ze worden gesneden en gemengd, omdat ze tijdens het kookproces zacht worden en aan het einde uit het mengsel worden geperst.)

Stap 2

De cactusbrokken moeten in de blender worden gedaan en er moet ongeveer dezelfde hoeveelheid water bij worden gegoten. Het mengsel moet dan worden gemengd en in de pan worden gedaan.

Stap 3

Het gemengde mengsel van cactus en water wordt vervolgens langzaam gekookt op een laag vuur. Reken erop dat je voor dit kookproces wel 6 tot 10 uur nodig hebt.

Terwijl het mengsel kookt, scheidt de cactuspulp zich van het water en komt bovenop de vloeistof te liggen; dit ziet eruit als kleverig groen schuim en kan over de bovenkant van de pan lopen als deze voor het eerst begint te koken, dus het mengsel moet het eerste half uur nauwlettend in de gaten worden gehouden. Dat is zeer belangrijk, ook omdat de klonten zich gaan hechten aan de bodem.

Stap 4

Terwijl de mengsels blijven koken, moet het schuim zich weer in de vloeistof gaan mengen en moet het meer op een vloeistof gaan lijken dan op een schuim.

Stap 5

Nadat het mengsel minder schuimig en schuimig is geworden, kan de hitte iets verhoogd worden zodat het mengsel licht begint te koken. Het mengsel moet 2 tot 4 uur gekookt worden tot er ongeveer 1/5 van het mengsel op de bodem achterblijft van de pan. Dit zal er nogal kleverig uitzien.

Als er nog meer dan 1/5 in de pan zit, kan het mengsel langer worden gekookt, maar moet er meer worden geroerd omdat het mengsel op de bodem van de pot gaat zitten en mogelijk gaat branden.

Stap 6

Een schoon stuk doek (bijvoorbeeld een kaasdoek) wordt vervolgens over de bovenkant van de blender geplaatst en fungeert als een filter. Het mengsel wordt dan langzaam beetje bij beetje uit de pot in de doek gegoten. Als al het mengsel in de doek is gegoten, kan deze aan de bovenkant worden vastgemaakt. Daarna moet het met een touwtje of een ander stuk stof in de lucht boven de blender worden gehangen, zodat het sap uit de pulp kan worden afgevoerd. Na 15 minuten, als het mengsel voldoende is afgekoeld, kan de resterende vloeistof gewoon met de hand uit de doek in de blender worden geperst.

Stap 8

De vloeistof moet zitten zodat deze verder kan afkoelen, eenmaal afgekoeld kan deze in een kopje worden gegoten.

Dosering, aanvang en duur

De kracht van je cactus hangt volledig af van de genetica, dus verschillende klonen van cactussen zullen je verschillende potenties geven. Als het een krachtige kloon is, kan het zo weinig als 10 centimeter zijn dat je nodig hebt van de cactus, maar als het een zwakke kloon is, kan het wel tot ongeveer 60 centimeter zijn dat je nodig hebt..

Maar 30 tot 60 centimeter van San Pedro wordt aanbevolen.

Aanvang: 45 – 60 minuten Duur: 4 – 8 uur Normale nawerking: tot 2 – 4 uur

Consumptie

De vloeistof zal behoorlijk bitter smaken, maar tussen elke slok kan water worden gedronken. Indien nodig kan de vloeistof ook gedurende een half uur worden geconsumeerd.

Preventieve maatregelen

Mescaline kan nogal wat misselijkheid veroorzaken. Goede wiet zou dit drastisch moeten helpen, terwijl anderen zeggen dat je zo min mogelijk lichtgekleurd vruchtvlees moet meekoken om dit te voorkomen. De meeste mescaline bevindt zich net onder de huid van je cactus.

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *