Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Hoe lang kan je speed bewaren?

mrt 2, 2023
Speed versus coke

Amfetamine is na de productie onder de juiste omstandigheden wel een jaar of drie goed te bewaren. Het probleem is natuurlijk dat de meeste bezitters geen flauw idee hebben wanneer de productie heeft plaatsgevonden.

Ervaringsdeskundigen

Volgens ervaringsdeskundigen is het voor het behoud van speed van belang dat er geen licht en/of vocht van buitenaf bij kan komen. Koeling is niet echt nodig. Een koelkast is wel handig om het op constante temperatuur te bewaren. In een gripzakje in een vochtdicht doosje in de koelkast is het handigst.

In de vriezer

We hebben wel eens goedbedoelde adviezen gelezen om speed in de vriezer te bewaren. Er is echter geen enkele grond te bedenken waarom speed bij een temperatuur onder nul beter of langer houdbaar zou zijn. Vooralsnog verwijzen we dit dan dus ook naar het rijk der fabelen (als er een chemicus meeleest die dit kan tegenspreken dan horen we dat graag uiteraard).

Gebruik lege buisjes

Lege buisjes zijn een prima plek om speed in te bewaren. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat we spreken over droge speed in poedervorm. Dit kan perfect luchtdicht en vochtvrij worden verpakt in buisjes met schroefdop. En als je dan ook nog lichtvrij wilt verpakken dan kan je zwarte lege buisjes kopen.

Verstoppen

Eén argument om speed in de vriezer te bewaren is wellicht geldig en dat is om het te verstoppen. Tussen de frikandellen en de ingevroren spaghetti valt het wellicht minder snel op dan in de lade in het dressoir.