Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Hond gered van Tilburgse junk

DoorRedactie

jan 14, 2022 , , ,
Hond van junk

Tilburg – Agenten hebben woensdag 12 januari 2022 een man aangehouden onder invloed van verdovende middelen. Ook is de hond die aanwezig was in de woning in beslag genomen.

Sterk vermagerd

Dinsdag 11 januari troffen agenten in een woning in Tilburg-Noord een hond aan die sterk vermagerd was en mogelijk verwaarloosd was. Een dag later zijn agenten naar de woning gegaan om de hond in beslag te nemen. Ter plaatse treffen zij de hond in de sterk vervuilde woning aan. De 51-jarige man toonde een verwarde indruk en leek onder invloed te zijn.

Drugs

In de woning zien agenten vermoedelijk harddrugs liggen. Daarop wordt de woning doorzocht en treffen zij meer drugs aan. De man is aangehouden, de hond is meegenomen door de dierenambulance.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *