Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Apparatuur Rotterdam

Je regelt wat apparatuur, maakt een leuke date met wat mensen, je zorgt voor de dope en laat mensen 50 euries entree betalen. Goed plan toch. Dat noemen ze organiseren. Maar je hebt altijd mensen die je plan ondermijnen. Die mensen hebben meestel blauwe petten op.

Beëindigd

Agenten beëindigden in de nacht van dinsdag op woensdag een feest dat in deze tijden stik illegaal is natuurlijk met zo’n honderd bezoekers in een woning aan de Westzeedijk in Rotterdam. Alle feestgangers zouden 50 euro betaald hebben voor het feest. Twee personen werd ter plaatse aangehouden.

Meldingen

Wat is dat toch met al die meldingen. Jaloerse of vrome mensen die een ander niets gunnen. Afijn, de politie kreeg meerdere meldingen van geluidsoverlast op de Westzeedijk. ,,Toen wij ter plaatse waren, hoorden wij een onwijs kabaal komen uit het pand. Wij werden opgewacht door een groep met allemaal verschillende melders’’, schrijft de politie op sociale media. De melders verklaarden dat zij de geluidsoverlast zat waren. Ook vertelden zij dat er veel personen feestvierden in de woning.  En feest is gigantisch illegaal in 2021.

Aanbellen

Door de teringherrie had aanbellen natuurlijk geen enkele zin. Maar toch deden ze het. En de deurbel gehoord of niet, de voordeur werd natuurlijk mooi niet open gedaan. De politie moest een uur op toestemming wachten voor een geldig bevel tot huiszoeking. Toen kwam de slotenmaker en was aanbellen niet meer nodig.

Lachgas en cocaïne

,,In de woning troffen wij een ravage aan’’, aldus de politie. Er stonden vijf flessen met 16 liter lachgas en er lag een hoeveelheid cocaïne. De geluidsinstallatie is in beslag genomen. Twee personen zijn aangehouden, omdat zij de woning niet vrijwillig wilden verlaten, zelfs niet na een sommatie van de politie.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *