Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Iedereen wil deze zakweegschaal

sep 22, 2023
On Balance DX-150 zakweegschaal

De On Balance DX-150 is een nauwkeurige digitale weegschaal met een zeer compact formaat. Robuust en zeer duurzaam, het is een van de best verkochte modellen bij Wapwinkel en dat is niet voor niets. De lichtgewicht maar duurzame kunststof buitenbehuizing vormt een zeer compacte structuur. De weegschaal integreert automatische uitschakeling, kalibratie, stuk-voor-stuk weging en verschillende meeteenheden.

Precisie gaat samen met functionaliteit

De On Balance DX-150 is een hoogwaardige digitale weegschaal die precisie en functionaliteit combineert. Deze weegschaal is ontworpen voor nauwkeurige metingen en is geschikt voor diverse toepassingen, zowel thuis als professioneel. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van de On Balance DX-150:

  1. Hoge nauwkeurigheid: De DX-150 is in staat om gewichten te meten met een precisie van 0,01 gram. Dit niveau van nauwkeurigheid maakt het ideaal voor taken waarbij precisie van groot belang is, zoals het wegen van kruiden, specerijen, medicijnen, voedingssupplementen, sieraden en andere kleine voorwerpen.
  2. Ruim weegplatform: De weegschaal heeft een royaal weegplatform, wat handig is voor het plaatsen van verschillende items van diverse grootte en vorm. Dit vergroot de veelzijdigheid van de weegschaal.
  3. Tarra-functie: Met de tarra-functie kun je het gewicht van een container of verpakking nulstellen voordat je begint te wegen. Hierdoor kun je het gewicht van de inhoud isoleren, wat handig is bij het afwegen van ingrediënten in een kom of het meten van stoffen in een verpakking.
  4. Diverse weegmodi: De DX-150 biedt verschillende weegmodi, waaronder gram (g), ounce (oz), carat (ct), grain (gn), pennyweight (dwt), en troy ounce (ozt). Hierdoor kun je kiezen uit verschillende eenheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.
  5. Gemakkelijk afleesbaar display: Het duidelijke LCD-scherm geeft de meetresultaten duidelijk weer, zelfs bij weinig omgevingslicht. De cijfers zijn gemakkelijk af te lezen.
  6. Compact en draagbaar: De DX-150 is compact en licht van gewicht, wat hem draagbaar maakt en geschikt voor gebruik onderweg of in verschillende omgevingen.
  7. Automatische uitschakeling: Om energie te besparen, schakelt de weegschaal automatisch uit wanneer deze gedurende een bepaalde tijd niet wordt gebruikt.
  8. Beschermende deksel: De weegschaal wordt geleverd met een beschermende deksel die dient als weegbakje en beschermt tegen stof en beschadigingen wanneer de weegschaal niet in gebruik is.

Iedereen gebruikt ‘m

De On Balance DX-150 is geschikt voor zowel professioneel gebruik, zoals in laboratoria of juwelierszaken, als voor persoonlijk gebruik in de keuken, bij het wegen van sieraden of voor hobbydoeleinden.

GARANTIE TOT 3 JAAR

Zoals gebruikelijk zit er een jaar (uitbreidbaar tot 3 jaar) fabrieksgarantie op. Zeer goede afwerking en een beschermhoes meegeleverd die hem beschermt tegen stoten en krassen.

SPECIFICATIES VAN ON BALANCE DX-150

  • Fabrikant: On Balance
  • Model: DX-150
  • Maximale capaciteit: 150gr
  • Precisie: 0,1 gram
  • Eenheden: gr, oz, ozt, dwt
  • Automatische uitschakeling
  • Kalibratie: handmatig
  • Batterijen: 2x AAA (inbegrepen)
  • 3 jaar garantie (standaard 1 jaar)
  • Afmetingen: 122 x 74 x 17 m