Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wapwinkel headshop, wat haal je daar?

sep 21, 2023

De Wapwinkel headshop is een gespecialiseerde winkel die een breed scala aan producten aanbiedt die verband houden met roken, verdampen en andere rookaccessoires.

  1. Aanstekers: De winkel biedt een assortiment aanstekers, van wegwerpaanstekers met verschillende ontwerpen tot navulbare aanstekers met regelbare vlammen. Ze zijn handig voor het aansteken van joints, bongs en meer.
  2. Batterijen: Voor klanten die elektronische rookapparaten gebruiken, zijn er diverse soorten batterijen beschikbaar, waaronder oplaadbare en vervangbare batterijen, evenals batterijladers.
  3. Boeken over drugs: Voor wie geïnteresseerd is in de wetenschap, geschiedenis en effecten van drugs, biedt de winkel een selectie informatieve boeken.
  4. Bongs: Dit zijn waterpijpen die in verschillende maten, stijlen en materialen verkrijgbaar zijn. Glazen bongs zijn populair vanwege hun zuivere smaak, terwijl acrylbongs duurzaam en draagbaar zijn.
  5. Capsule vulmachines: Handige apparaten waarmee je capsules kunt vullen met kruiden of andere substanties. Ze zorgen voor nauwkeurige doseringen.
  6. Drugstesten: De winkel biedt drugstestkits waarmee je kunt controleren op de aanwezigheid van verschillende drugs in urinemonsters. Dit kan nuttig zijn voor persoonlijk gebruik of professioneel testen.
  7. Grinders: Grinders zijn er in verschillende maten en materialen, zoals metaal en kunststof. Ze worden gebruikt om kruiden te malen voor een gelijkmatige verbranding in joints of bongs.
  8. Gripzakjes: Kleine plastic zakjes met verzegelbare sluitingen. Ze zijn ideaal voor het bewaren van kruiden, poeders, pillen of andere kleine items en houden ze vers en geurvrij.
  9. Jointtubes: Buisvormige containers om je joints te beschermen en discreet te bewaren. Ze voorkomen dat je joints worden platgedrukt of beschadigd.
  10. Pijpen: De winkel biedt diverse soorten pijpen, waaronder glazen pijpen met unieke ontwerpen, metalen pijpen die duurzaam zijn en houten pijpen voor een klassieke uitstraling.
  11. Rolmaterialen: Hieronder vallen vloeitjes, tipboekjes, rollers en andere hulpmiddelen om perfect gerolde joints of sigaretten te maken.
  12. Rookaccessoires: Dit omvat asbakken, filters, screens, rooksteentjes en andere accessoires die de rookervaring kunnen verbeteren of aanpassen.
  13. Seals: Stickers en labels voor het verzegelen van producten, wat handig kan zijn voor veiligheid of verpakking.
  14. Snuifartikelen: Deze omvatten snuifpijpjes en accessoires voor het inademen van poedervormige stoffen. Ze zijn ontworpen voor een discrete en gecontroleerde toediening.
  15. Stashes: Verborgen opbergdozen en containers voor het discreet bewaren van kleine items, geld of andere waardevolle spullen.
  16. Weegschalen: Precisie-weegschalen met verschillende nauwkeurigheidsniveaus om de exacte hoeveelheid van verschillende stoffen te meten.
  17. Waterpijpen: Ook wel bekend als shisha’s of hookahs. Ze zijn er in verschillende maten en stijlen en worden gebruikt om tabak of andere kruiden te roken met behulp van waterfiltratie voor een zachtere rookervaring.

De Wapwinkel headshop biedt een uitgebreid assortiment producten voor rookliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar rookgerelateerde accessoires.