In Almere gaan ze ondergronds

Ondergrondse wiet

Je zou maar in de Diepenzuigerstraat wonen in Almere Buiten. We zullen geen grappen gaan maken over de naam, want dat is best flauw en bovendien zijn we zeker de eerste niet. Nee, als je daar woont dan kan je rekenen op bezoek. Zelfs als je je wiet onder de grond kweekt.

Inval

De politie heeft dinsdag een inval gedaan bij meerdere huizen aan de Diepzuigerstraat in Almere Buiten. Daarbij werd een ondergrondse wietkwekerij gevonden en ook een kwekerij in een bijgebouw. In totaal ging het om zo’n 460 wietplanten.

Gedroogd

Naast de kwekerijen zijn er ook gedroogde wiettoppen en wapens gevonden, waaronder vuurwapens en messen. Eén persoon is aangehouden. Ook zijn apparaten -gegevensdragers- in beslag genomen die mogelijk informatie bevatten.

Hoog stroomverbruik

De politie kwam de kwekerijen op het spoor omdat de adressen een opvallend hoog stroomverbruik hadden. Er bleek sprake te zijn van meerdere illegale aansluitingen op het stroom- en gasnetwerk.

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *