Inbraak coffeeshop Zwijndrecht

Op dinsdag 28 januari 2020, vroeg in de ochtend, omstreeks 03.30 uur, reden politieagenten over de Swanendrift in de richting van Winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht. Zij zagen dat aan de gevel van de hier gevestigde coffeeshop de flitslamp van het alarm afging.

Ter plaatse

Toen de politie ter plaatse kwam en rond het pand liep om mogelijke verbrekingen te constateren, hoorden zij een auto starten die vervolgens met hoge snelheid wegreed in de richting van de Koninginneweg.

Achtervolging

De agenten zetten direct de achtervolging in. Helaas was de vluchtauto al snel uit het zicht. Inmiddels hadden andere eenheden op diverse tactische locaties posities ingenomen maar ook zij hebben de auto helaas niet meer gezien.

Buit onbekend

Na onderzoek ter plaatse bleek dat er daadwerkelijk was ingebroken in de coffeeshop. Of er ook buit gemaakt is, is op dit moment nog niet bekend.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.