Wout uit Gouda

Gouda – De politie heeft samen met partners op dinsdag 7 september een integrale ‘handhavingsdag’ gehouden en meerdere controles op diverse locaties uitgevoerd. De controles vonden plaats na klachten van bewoners over drugsoverlast.

Kelderboxen

Samen met Stadstoezicht en de woningbouwvereniging zijn de gangen en kelderboxen van enkele flats in de wijk Oosterwei gecontroleerd. Hier waren klachten van drugsgebruik en meldingen van drugshandel over binnengekomen. In vier kelderboxen werd een lucht van verdovende middelen waargenomen en kleinere hoeveelheden wiet aangetroffen. In één kelderbox werd een kleine handelshoeveelheid van 70 gram wiet gevonden en enkele goederen die duiden op handel in softdrugs.

Aanhoudingen voortvluchtigen

Daarnaast is op diverse adressen in Gouda binnengetreden om enkele voortvluchtigen en gesignaleerden te achterhalen. Deze personen zijn nog niet aangetroffen, maar wordt verder naar gezocht.

Verkeerscontroles

Ook zijn op diverse plaatsen verkeerscontroles gehouden in de bebouwde kom. Bij deze controles werden geen bijzonderheden geconstateerd.

Bron: politie.nl

Door Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *