Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Invallen op acht plekken rond Enschede

DoorRedactie

jan 16, 2020 , ,
niet betreden

Een grote politieactie in Enschede heeft gisteren geleid tot de aanhouding van drie Enschedeërs (van 22, 30 en 33 jaar) en een 29-jarige man uit Rijssen aangehouden. Er werd flink wat drugs aangetroffen.

Tientallen kilo´s

De buit van de speurders was flink te noemen: in totaal legde de politie beslag op tientallen kilo’s verdovende middelen, ruim elfduizend euro aan cash geld en vier auto’s. Ook werd er beslag gelegd op een woning.

Acht locaties

Met de inzet van honderd agenten werd er op acht verschillende locatie binnengetreden. Het hennepteam (ja, echt) van de recherche in Twente en het basisteam van Enschede waren al langer met een onderzoek bezig inzake verdovende middelen. En uit dat onderzoek bleek dat een winkel was waar grote hoeveelheden drugs werden verkocht aan voornamelijk Duitsers. Dat was de reden tot inval.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *