Jat niets uit een winkel met een huis vol wiet

Wietkwekerij

Aanhouding winkeldievegge op huisadres leidt tot aantreffen wietkwekerij, zo luidt de kop van het bericht van politieteam Markdal op Facebook.

Macbook gestolen

Op woensdag 7 augustus 2019 werd rond 16.30 uur een 15-jarig meisje in een grote winkel aan de Kruisvoort betrapt op de diefstal van een Macbook. Op de beelden was te zien dat ze in het gezelschap was van een vrouw. Dit bleek haar 52-jarige moeder te zijn.

Huiszoeking

Agenten gingen daarop naar het woonadres in het centrum om ook deze verdachte aan te houden. De dienders belden aan en roken direct een sterke wietlucht toen de deur open ging. De 52-jarige vrouw kwam naar buiten, deed direct de deur dicht en werd op straat aangehouden. De agenten gingen met haar naar het bureau. Daar bleek dat recent ook een anonieme melding over een mogelijke wietkwekerij in die straat was binnen gekomen.

Officier van justitie

Vervolgens werd besloten na overleg met de officier van justitie om een nader onderzoek in die woning in te stellen. Er werd een professionele wietkwekerij met alle gebruikelijke randapparatuur ontdekt, met in een kamer op de eerste verdieping 102 en op de zolderetage 240 planten. De plantage is geruimd. Een 20-jarige man en een 87-jarige vrouw die zich in de woning bevonden werden ook aangehouden.

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *