Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Kappen nou met die droeftoeter grinder

jan 22, 2019
Grinder Rasta

Je wilt je kruiden (…) fijn vermalen en stopt ze in je grinder. Om dat kreng fatsoenlijk te kunnen bedienen ben je eerst drie maanden naar de sportschool geweest. En zelfs na minutenlang draaien is het resultaat bedroevend te noemen.

Het is tijd om voor eens en voor altijd afscheid te nemen van die droeftoeter grinder. Geef nou één keer een klein beetje meer geld uit voor een goede grinder. Dan ben je verzekerd van een goede en fijne vermaling van je kruiden. Bovendien zal een betere grinder een verademing zijn als je hem schoon wilt maken omdat deze uit meerdere delen bestaan.

de tekst gaat verder onder de afbeelding

Ontworpen door kenners

We hebben een echt pareltje op de kop weten te tikken van een fabrikant die perfect snapt waar de schoen wringt. Deze heeft de Grinder Rasta ontworpen, waarbij niet de winst maar de functionaliteit van het product de belangrijkste factor was. En functioneel is hij zeker, want nog nooit zagen wij een grinder die zo soepel en fijn de kruiden vermaalt.
We kunnen nog wel drie pagina’s volschrijven over de Grinder Rasta, maar je kunt ook gewoon de productpagina bezoeken want daar staan nog meer vernuftige details.

Aanbieding

De Grinder Rasta wordt met een tijdelijke korting aangeboden en die loopt over enkele dagen af. Nu kost hij slechts € 27,50 en als de aanbieding is afgelopen € 29,95.

Grinder Rasta online bestellen.

Meer luxe verkrijgbaar

Er zijn nog meer luxe grinders die elektrisch zijn, of met een zwengel. Ons assortiment is echt uniek.