Knetterstoned met de auto door Breda

DoorRedactie

nov 12, 2018 #breda, #Joint, #jonko
Rode ogen joint

Niks mis met een vette jonko. En in sommige gevallen kan hij niet zwaar genoeg zijn. Maar je bent wel een pannenkoek als je knetterstoned in de auto stapt. En precies dat gebeurde er in Breda.

Een 22-jarige man uit Halderberge werd in de nacht van zaterdag op zondag betrapt toen hij door Breda reed onder invloed van drugs. De gast reed zo traag door de stad met zijn waggie dat hij meteen opviel bij de wouten.

Knetterstoned

De politie liet de man een speekseltest doen en daaruit bleek dat hij onder invloed was van THC. Dat is een belangrijke stof in cannabis. De man is aangehouden en bekeurd. Ook is een bloedproef afgenomen om de exacte hoeveelheid van het heilige middel in zijn bloed vast te kunnen stellen.

Knetterstoned. Rode ogen joint
Zo zien je ogen eruit als je geblowd hebt

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *