Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Waarom knoflook goed is voor je lichaam

aug 12, 2019
Knoflook extract

Knoflook is erg goed voor het lichaam. Je gehele immuunsysteem krijgt een opkicker als je knoflook eet. Wanneer verse knoflook in stukjes gesneden wordt, komt er allicine vrij, een antibioticum, dat eerst in het bloed circuleert en daarna wordt uitgescheiden via de longen, de darmen, de huid en de urinewegen.

Knoflook helpt heel vaak tegen klachten

  1. Tegen infecties
    Door zijn antibacteriële werking kan knoflook een goed middel zijn bij infecties. Het kan schadelijke bacteriën in de darmen vernietigen en is daarom effectief tegen bijvoorbeeld voedselvergiftiging.
  2. Goed voor je rikketik
    De bloedverdunnende eigenschappen kunnen bovendien helpen tegen een hoge bloeddruk, bloedklonters, hoge cholesterol en hart- en vaatziekten. Knoflook is dus goed voor je hart.
  3. Tegen puistjes en verkoudheid
    Ook niet onbelangrijk: knoflook bevat antioxidanten die helpen het immuunsysteem te beschermen tegen onder andere verkoudheden en acne.
  4. Vitaminen
    In knoflook zit vitamine A (ondersteunt je immuunsysteem), vitamine B1 of thiamine, vitamine B3 of niacine en vitamine C.

Rauw of geconcentreerd

Knoflook werkt het beste als je het vers eet, of als je het geconcentreerd tot je neemt. En omdat het niet standaard op het boodschappenlijstje van Nederlanders staat is het nu ook beschikbaar in softgel capsules met daarin een hoge concentratie knoflook. Op die manier is het nemen van je dagelijkse portie knoflook een stuk makkelijker geworden. Bijkomend voordeel is dat je niet uit je straatje ruikt als je de capsules slikt, dus je kunt gewoon op stap.

Knoflook extract capsules 10 mg 

Nieuw in ons assortiment. Zeer sterk geconcentreerde softgel capsules met 10 mg knoflook extract.

Geurvrije softgel capsules bevatten alle goede eigenschappen van knoflook, zonder de sterke geur waar dit gezonde kruid om bekend staat. Knoflook is onder andere rijk aan jodium, selenium en zwavel. Het actieve bestanddeel van knoflook is Allicine. Dit bestanddeel beschikt over krachtige eigenschappen.

Aanbevolen gebruik:

1 tot 4 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. Hou je aan de aanbevolen dosering.

Aanbieding knoflook capsules

Tijdelijk verkopen we deze knoflook capsules ter kennismaking voor slechts 11 euro en daarvoor krijg je een potje met 100 capsules met elk 10 mg knoflookextract.

Bestel hier je knoflook capsules. Morgen in huis.