Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Hoe krijg je korting bij Wapwinkel?

jan 25, 2019
Wapwinkel korting

Nederlanders en korting zijn echt onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo erg dat we ons laten belazeren door tenten zoals Mediamarkt. Daar maken ze hun producten eerst duurder om vervolgens dikke korting te geven. Maar hoe zit dat bij Wapwinkel?

Bij Wapwinkel worden de prijzen zeker niet eerst naar boven bijgesteld als we met een kortingsactie komen. Dat kan je eenvoudig controleren bij Google. Kortingen zijn dus gewoon echt kortingen bij ons. En die kunnen komen in een korting op de aankoopprijs, korting op de verzendkosten, of meer van een product voor dezelfde prijs.

Vaste klanten korting

Omdat we zuinig zijn op onze vaste klanten, belonen we trouwe kopers met extra korting. Naast de gewone klanten kennen we nog twee andere groepen. Vaste klanten krijgen als ze een bepaald bedrag besteed hebben automatisch een mailtje waarin de melding staat dat hun groep is gewijzigd. Als de vaste klant vervolgens inlogt dan ziet hij of zij dat alle prijzen op de website lager zijn dan normaal.
En dan hebben we ook nog VIP klanten. Die krijgen de maximale korting bij Wapwinkel, goedkoper inslaan is onmogelijk. Om VIP klant te worden moet je binnen een bepaalde periode voor tenminste 1.000 euro producten gekocht hebben.

Staffelkorting

Op zo’n 65% van alle producten bieden wij een staffelkorting. En dat betekent lang niet altijd dat je er meteen 100 of meer moet kopen. Bij steeds meer producten is de staffel al van toepassing als je er twee tegelijk koopt. Dus samen shoppen loont zeker de moeite.
Overigens staat de staffel altijd aangegeven op de productpagina.

Nieuwsbrief korting

In onze nieuwsbrief bieden we regelmatig extra korting op bepaalde producten en soms zelfs op een complete rubriek. Deze korting wordt dan uitsluitend vermeld in de nieuwsbrief. Het is dus zeker de moeite waard om je daarvoor in te schrijven. Onze nieuwsbrief verschijnt onregelmatig, maar gemiddeld wel één keer per week. En vanzelfsprekend vind je naast de kortingen ook het laatste nieuws over onze winkel en onze producten in de nieuwsbrief.

Nieuwe producten korting

Vrijwel alle nieuwe producten worden ter kennismaking 1 of 2 weken met extra korting aangeboden. Deze korting kan wel oplopen tot 25%. Dus bij ons zijn de early adapters goedkoper uit in veel gevallen. Op onze voorpagina wordt altijd een selectie getoond van onze nieuwe producten.
Bij de nieuwe producten staat er altijd netjes met een timer vermeld wanneer de extra lage prijs afloopt zodat je weet hoe lang je er nog over kunt nadenken.

Deals

Deals, een aparte pagina op onze website waar speciale dagdeals te vinden zijn. Dus als je op zoek bent naar een deal voor een speciale prijs, HIER.

Review korting

Je ervaring delen over een product van Wapwinkel, of over de winkel zelf levert je ook een kortingscoupon op. Schrijf jij een review waar andere klanten ook iets aan hebben, dan wordt er na goedkeuring van de review automatisch een kortingscoupon naar je gemaild.