Lege 5 ml buisjes in het zwart

Er ging een lange zoektocht aan vooraf, maar uiteindelijk zijn ze dan toch verkrijgbaar. 5 ml lege buisjes in het zwart. Speciaal gemaakt om vloeistoffen in te bewaren, dus gegarandeerd lekvrij.

Oersterk

Deze 5 ml buisjes zijn gemaakt van het oersterke PP, dus vrijwel onverwoestbaar. Van PP. Autoclaveerbaar.
Makkelijk te openen sluiting voor eenvoudige handling. Deze diep zwart gekleurde buisjes zijn in tegenstelling tot die met een schroefdop, eenvoudig met één hand te openen. Gegarandeerd vloeistofdicht door de dubbele beveiliging. Het dopje zit vast aan het buisje om verlies te voorkomen.
Een mooie aanvulling op het toch al niet geringe aanbod lege buisjes.

Maat aanduiding

Beletteringsveld op zijkant vat en deksel en de schaalverdeling per ml staat als reliëf op het buisje.

Tecnische details

Centrifugeerbaar tot 5000 x g
RNase-/DNase-vrij, pyrogeenvrij
Vaatjes-Ø 15 mm (incl. rand 18 mm) x H 61 mm
Temperatuurbestendig van -90 tot +121 °C
Niet transparant zwart van kleur

Prijs

Voor slechts € 4,95 verwisselen 10 buisjes van eigenaar en als je er meteen 50 neemt dan kosten ze zelfs nog maar € 4.- per 10 stuks. Uit voorraad leverbaar.

Lege buisjes 5 ml zwart bestellen

Het assortiment lege buisjes is bij Wapwinkel echt gigantisch. Naast de bekende lege buisjes 5 ml met schroefdop zijn ze ook met andere dopjes, inhoud volumes en van andere materialen verkrijgbaar. Als je lege buisjes zoekt, dan is onze plasticshop jouw doel.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *