Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vergeet ananassen, knoflook is de naam

DoorRedactie

feb 4, 2019 , ,
knoflook

Het smokkelen van drugs tussen ananassen is zó 2018. De nieuwe methode om drugs ons kikkerlandje in te smokkelen is tussen de knoflook.

Vandaag heeft de politie in een loods aan de Penningweg in Etten-Leur een grote partij drugs gevonden. Er zijn drie mannen aangehouden; een Nederlander en twee knoflook eters, ehhh Spanjaarden. De drugs zijn gevonden tussen een lading knoflook.

De drugs waren verstopt in ongeveer dertig kleinere containers van ongeveer 1,5 kubieke meter, met knoflookbollen. De gevonden drugs wordt door de politie verder onderzocht om uit te vinden wat voor soort drugs het is en hoeveel het precies.

In de loods en in de buurt van de loods zijn drie mannen aangehouden en meegenomen voor verhoor. Het gaat om een 38-jarige man uit Etten-Leur en twee mannen van 34 en 40 jaar uit Spanje. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de drugsvangst.

In deze loods op bedrijventerrein Penninghof in Etten-Leur is de politie al sinds vanmiddag bezig met een inval. Mogelijk zijn er verdachte goederen gevonden tussen een lading knoflook. pic.twitter.com/gCZJ8klm2N— Eva de Schipper (@evadeschipper) 4 februari 2019

Maandagochtend werden een Spaanse vrachtwagenchauffeur en zijn bijrijder overvallen. Mogelijk bestaat er een verband, maar dat onderzoekt de politie nu. 

Vrachtwagenchauffeur en bijrijder mogelijk overvallen Etten-Leur, politie neemt zaak ‘zeer serieus

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *