Lege capsules kopen met succes garantie

Je hebt lege capsule winkels en je hebt Wapwinkel. Al 16 jaar jouw online capsule winkel die echt veel meer biedt dan anderen. Het assortiment omvat inmiddels alweer zo’n 134 (!) verschillende lege capsules.

En dat doet niemand op internet ons na. Het is niet voor niets dat wij onze lege capsules ook leveren aan artsen, dierenartsen en apothekers in heel Nederland en België. Vegetarische of reguliere gelatine capsules zitten al sinds jaar en dag in ons assortiment. En toch bleek er vraag naar meer dan dat.

Maagzuur bestendige capsules

Capsules die bestand zijn tegen maagzuur en pas openen in de darmen zijn lastig verkrijgbaar. Dat komt omdat ze niet voorbehandeld verkocht kunnen worden. Maar wij denken niet in problemen maar in oplossingen en daarom hebben we een speciale kit samengesteld om zelf (speciale) capsules bestendig te maken tegen maagzuur. Deze gastro resistente capsules worden door een speciale vloeistof gehaald met een pincet (bij iedere levering inbegrepen) en kunnen dan gevuld en gebruikt worden.

Capsules voor dieren

Dierenliefhebbers kunnen nu capsules kopen die speciaal geschikt zijn gemaakt voor honden of voor katten. De capsules kunnen eenvoudig gevuld worden met een supplement of indien gewenst met een medicijn. Diverse dierenartsen in het land zijn erg enthousiast over deze capsules. Maar ook particulieren maken dankbaar gebruik van dit speciale aanbod voor honden en katten.

Vegetarisch of koosjer

Onze vegetarische capsules die gemaakt zijn van plantaardige cellulose sluiten perfect aan bij een vegetarische, veganistische of koosjer levensstijl of geloofsovertuiging. Allemaal direct leverbaar in verschillende maten.

Halal lege capsules

Schrijft de Koran je voor om uitsluitend halal capsules te gebruiken, dan kies je voor onze halal gecertificeerde capsules, speciaal voor moslims geproduceerd.

Tegen allergische reacties

Ben je allergisch voor één van de bovenstaande capsule soorten, dan is er toch nog hoop. Sinds deze maand hebben wij namelijk een glutenvrije capsule in het assortiment. Op die manier blijf je gevrijwaard van allergische reacties en kan je toch je eigen capsules vullen.

Allemaal in de machine

Met 24 of 50 tegelijk je eigen capsules vullen wordt kinderspel met onze capsule machines. Voor vrijwel alle maten capsules verkrijgbaar en de XL machines worden zelfs gratis door ons verstuurd. Hou ook de speciale aanbiedingen voor capsule machines in de gaten, vaak geven we er gratis capsules bij.

capsules maat 1

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *