Luchten van Ontario kleuren rood door cannabis

Bewoners in delen van de staat Ontario kijken naar spectaculaire luchten dankzij kassen die overschakelen naar nieuwe LED-verlichting met hoge intensiteit. In de kassen wordt cannabis gekweekt.

Deze video, gefilmd in Elmira, ten noorden van Waterloo, toont een vurige rode gloed in de lucht. Volgens de maker is het effect het spectaculairst wanneer er een laag wolkendek is en de lucht relatief vochtig is, zodat het licht weerkaatst wordt.

Lichtvervuiling

“Lichtvervuiling dat komt van kassen wordt steeds meer een probleem in Canada sinds wiet werd gelegaliseerd. Er zijn grote bedrijven die grote hoeveelheden wiet kweken voor de legale markt en plotseling is de nachtelijke hemel in sommige steden niet zo donker meer”, zegt een inwoner.

Bekijk de video

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *