Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Tóch GHB gevonden in Sint Willebrord

ghb

De politie heeft dinsdag 26 februari 2019 omstreeks 22.30 uur op de Oude Kerkstraat in Etten-Leur tijdens de controle van een auto drugs aangetroffen. De twee inzittenden, twee mannen uit St. Willebrord (28 en 36 jaar) werden aangehouden.

Agenten zagen op de Hoevenseweg een auto met gedoofde lichten tussen geparkeerde vrachtwagens staan. Even later ging het voertuig rijden. De dienders besloten een controle in te stellen en gaven een stopteken. Er zaten twee mannen in de auto.  

Opgerold biljet

Ze zagen wiet-resten en een opgerold biljet met wit spul op de grond liggen. Dergelijke biljetten worden vaak gebruikt om te snuiven. Hierop vorderden de politiemensen de uitlevering van de drugs. Hierop overhandigden de mannen een Ice tea flesje met circa 75 ml GHB en een zakje met circa 10 gram cocaïne. Hierop zijn beide manen aangehouden.

Tigo, kom er maar in…

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *