Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man stuurt drugs tussen Duplo naar Zweden

DoorRedactie

dec 12, 2018 , ,
Drugs tussen Duplo

De politie is op zoek naar een man die in september (…) een postpakket heeft verzonden, waar naast kinderspeelgoed ook drugs in zaten. Het pakket is verzonden vanaf een postagentschap bij een Gamma in Den Haag en is onderschept door een speciaal team van de politie.

Duidelijk in beeld

De man die het verstuurde is duidelijk in beeld. Samen met verschillende post- en koeriersbedrijven voert de politie regelmatig controles uit op postpakketten die zijn bestemd voor het buitenland. Bij de controles wordt gebruik gemaakt van een politiehond, die getraind is in het opsporen van drugs. De postpakketten waar deze hond op reageert, worden door de politie in beslag genomen en  vervolgens wordt de inhoud onderzocht.

In het pakket, dat onderweg was naar Zweden, zat naast Duplo kinderspeelgoed ook een behoorlijke hoeveelheid pillen. Het onderzoek naar de verzender loopt nog en daarom hoopt de politie dat iemand de man herkent.

Er is ook bewegend beeld van de man.

Drugs tussen Duplo

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *