Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Marokkaan werkt aan zijn imago

Aangehouden

Gisterenmiddag moest de politie naar de Haagsche Dynamiek, aldaar naast veld 2 in actie komen in verband met de melding van hangjongeren in combinatie met lachgas. De meeste jongeren werkten netjes met de politie mee, behalve één persoon. Deze jongeman is later door de agenten aangehouden inzake belediging en niet voldoen aan een ambtelijk bevel.

Triest

Het taalgebruik dat de gast gebruikt is niet alleen tenenkrommend om naar te luisteren, maar stelt het geduld van de dienstdoende agenten bijzonder op de proef. Bij de reacties op het filmpje op de website Dumpert.nl is te lezen dat er nogal wat mensen zijn die het ietsje anders hadden aangepakt als ze zelf bij de politie hadden gewerkt.

Politiebureau

Uiteindelijk wordt de lachgasgebruiker aangehouden door zes (…) agenten waaronder twee vrouwelijke politieagenten die er tot na de aanhoudingen alleen maar bij staan als figuranten in dit zeer trieste filmpje. Oordeel zelf:

https://www.dumpert.nl/item/100002729_fa34db5f

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *