Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Masturbatie voorkomt Corona besmetting

Corona

Rukt u allen helemaal de moeder. Vinger uzelf tot het duizelt voor de ogen. Hoe vertalen de effecten op de hersenen van het bereiken van een orgasme zich naar het stimuleren van ons immuunsysteem en het gezonder maken van ons lichaam? Nou lees maar dan.

Oxytocine

De toename van oxytocine en dopamine die een afname van de cortisolspiegels veroorzaakt, kan ons immuunsysteem helpen versterken, omdat cortisol (bekend als een stress-inducerend hormoon) helpt om uw immuunsysteem te behouden als het in kleine doses wordt afgegeven.

Jennifer Landa

Volgens Dr. Jennifer Landa , een specialist in hormoontherapie, kan masturbatie de juiste omgeving produceren voor een versterkt immuunsysteem om te gedijen.

Een studie uitgevoerd door de Afdeling Medische Psychologie van de Universitaire Kliniek van Essen (Duitsland) toonde vergelijkbare resultaten. Een groep van 11 vrijwilligers werd gevraagd om deel te nemen aan een studie die zou kijken naar de effecten van orgasme door masturbatie op het aantal witte bloedcellen en het immuunsysteem.
Tijdens dit experiment werd het aantal witte bloedcellen van elke deelnemer geanalyseerd door maatregelen die 5 minuten vóór en 45 minuten na het bereiken van een zelf-geïnduceerd orgasme werden genomen.

Resultaten

De resultaten bevestigden dat seksuele opwinding en orgasme het aantal witte bloedcellen verhoogde, met name de natuurlijke killercellen die infecties helpen bestrijden.

De bevindingen bevestigen dat ons immuunsysteem positief wordt beïnvloed door seksuele opwinding en zelf-geïnduceerd orgasme en bevorderen nog meer onderzoek naar de positieve effecten van seksuele opwinding en orgasme.

Masturberen maarrrrrrrrr

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *