Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Medewerker PI aangehouden

DoorRedactie

dec 16, 2021 , , ,
bajes

Sittard – In een lopend onderzoek van de recherche is er woensdagochtend een 23-jarige man aangehouden. Deze man wordt verdacht van ambtelijke corruptie.

Sittard

De verdachte betreft een medewerker van de Penitentiaire Inrichting in Sittard. Hij werd woensdagochtend aangehouden bij de betreffende PI. De 23-jarige man wordt ervan verdacht tegen betaling telefoons en drugs de PI te hebben in gesmokkeld.

Huiszoeking

Direct na de aanhouding is tevens de woning van de man doorzocht. De resultaten van die doorzoeking en andere onderzoeksinformatie wordt op dit moment niet bekend gemaakt. Dit omdat het onderzoek nog loopt. In verband met mogelijke herleidbaarheid, wordt ook de woonplaats van de verdachte niet bekend gemaakt.

Bron: politie.nl Foto: Pixabay

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *