Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Meerdere wietkwekerijen in Tilburg opgerold

DoorRedactie

mrt 13, 2019 ,
wiet legalisering

Tilburg – De politie bezocht dinsdag 12 maart een viertal adressen in Tilburg waar mogelijk een wietkwekerij zou zitten. Bij drie adressen werd dit bevestigd. Bij een vierde adres, een bedrijfsruimte, werden goederen voor het inrichten van een kwekerij aangetroffen. Er is niemand aangehouden.

Generaal Smutslaan 
In een woning op dit adres trof de politie een in werking zijnde wietkwekerij aan met in totaal 72 planten. Ook was er sprake van stroomdiefstal.

Goirkestraat
Hier troffen de agenten in een woning een wietkwekerij met 270 planten aan. Ook hier bleek er sprake te zijn van de diefstal van stroom.

Oudenboschstraat
In de woning werd een wietkwekerij met 350 planten aangetroffen. Ook bij deze woning werd er illegaal stroom afgenomen.

Ringbaan Oost 
Bij een bedrijfsruimte werden een groot aantal assimilatie-lampen, transformatoren, koolstoffilters, afzuiginstallaties, ventilatoren en honderden plantenpotten aangetroffen. Kortom, goederen voor het inrichten van een wietkwekerij.

Bij de ruimingen zijn geen aanhoudingen verricht. De planten en goederen zijn in beslag genomen en vernietigd.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *