Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Mega drugsvangst in Kerkdriel

Kerkdriel

Kerkdriel – De afgelopen maanden hebben politie en het Openbaar Ministerie (OM) een onderzoek ingesteld naar vermeende drugshandel in Kerkdriel. Voor dit soort onderzoeken is er immers geld en personeel genoeg.

Vorig jaar

Vorig jaar zomer kwamen bij de politie meerdere meldingen via Meld Misdaad Anoniem binnen over verkoop van drugs vanuit een woning aan de Paterstraat in Kerkdriel. De bewoner zou ook drugs verkopen in het centrum van Kerkdriel. De maanden daarna heeft de politie onderzoek gedaan. In februari 2022 zijn twee vermoedelijke afnemers, na een kort bezoek aan de woning van verdachte, aangehouden en bleken in het bezit van harddrugs.

Drugs in beslag genomen

Vervolgens is de 42-jarige verdachte aangehouden. Hij bleek in het bezit van 27 wikkels cocaïne. De woning van verdachte werd onder leiding van de rechter-commissaris doorzocht. In de woning werd naast een ploertendoder een aanzienlijke hoeveelheid amfetamine en GHB aangetroffen. De drugs is inbeslaggenomen en wordt vernietigd. Uit het onderzoek van de mobiele telefoon van de verdachte bleek dat hij al ruim een jaar aan vermoedelijk tientallen klanten in en uit de directe omgeving van Kerkdriel drugs heeft verkocht.

Wil je het effect van speed ervaren zonder je lichaam te beschadigen? Herbal Speed

Vervolgstappen

De politie heeft een aantal gebruikers al gesproken, anderen worden de komende tijd nog benaderd om meer zicht te krijgen op de omvang en de periode waarin de handel heeft plaatsgevonden. De verdachte is inmiddels voorgeleid bij de rechter-commissaris en zit – in afwachting van de behandeling van de strafzaak – in voorlopige hechtenis. De burgemeester is over de drugshandel vanuit de woning geïnformeerd, dus het laat zich raden wat er binnenkort voor maatregel volgt.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *