Met 850 euro cash ben je al verdacht

De politiestaat komt steeds dichterbij. Wij kunnen bijvoorbeeld wel 1.000 reden bedenken waarom je liever met cash betaalt in plaats van met plastic kaartjes in de rondte te rijden. Maar de politie is dusdanig gehersenspoeld, dat 850 euro cash in je bezit je al een verdachte maakt. Wij dachten toch dat dat profileren niet meer kon in 2021?

Parkeerplaats

Een 19-jarige Oosterhouter is zaterdag 29 mei 2021 omstreeks 20.50 uur op de parkeerplaats aan de Buurstede aangehouden ter zake witwassen en drugsbezit. In de auto lag een tas met daarin 850 euro aan contant geld in kleine coupures. In zijn rechterbroekzak werden veertien zakjes met wiettoppen aangetroffen. De politie onderzoekt of de Oosterhouter in drugs handelt.

Wietlucht

Agenten surveilleerden zaterdagavond op het Paterserf. Ze zagen dat op een parkeerplaats aan de Buurstede een auto stond met daarin een man. Ze besloten een controle in te stellen. Ze roken dat er uit de auto een wietlucht kwam. De bestuurder, een 19-jarige Oosterhouter, bleek voor te komen ter zake drugsbezit. De dienders zagen dat in de middenconsole een stukje wiet lag. Hierop werd de auto verder onderzocht. In auto lag een tas met daarin 850 euro aan briefgeld in kleine coupures.  Hierop werd besloten de verdachte aan te houden. In zijn kleding werden vervolgens nog veertien zakjes met wiettoppen aangetroffen. De verdachte werd vastgezet.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *