Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Met drugs over rijksweg A4

Politie auto

Haarlemmermeer – De politie Noord-Holland heeft in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee Schiphol vanmiddag op de Rijksweg A4 een man aangehouden. Hij werd naar aanleiding van een tip (…) gecontroleerd.

Vuurwapengevaarlijk

Vanwege het feit dat de man als vuurwapengevaarlijk bekend stond is dat gebeurd met getrokken wapens. Het verkeer heeft enig oponthoud moeten tolereren. In de auto van de man werden enkele kilo’s softdrugs aangetroffen, en 500 gram harddrugs.

Vernietigd

De drugs zijn in beslag genomen, worden nader onderzocht en daarna vernietigd. De verdachte, een 34-jarige man verblijvend in Rotterdam, had ook nog 1.200 euro aan vals geld in zijn auto. Ook dit krijgt de verdachte niet meer terug. De politie Noord-Holland stelt een nader onderzoek in. De verdachte is ingesloten.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *