Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Nieuwe producten op komst

waterpijp

Er zijn nogal wat klanten die vragen of we geen nieuwe producten meer toevoegen aan one winkel. Het antwoord daarop is natuurlijk wel. We leggen jullie even uit waarom dit even heeft stil gestaan.

Wijziging

Onze software was eind vorig jaar toe aan vernieuwing. En wij pakten nu we daar toch aan moeten beginnen nog een aantal zaken grondig aan. En in de praktijk is onlangs gebleken dat er een aantal zaken niet op elkaar aanlsuiten terwijl dat wel zou moeten. Kort daarop kwamen de feestdagen en dan moet je met je tengels van een werkende webwinkel afblijven.

Voorjaar

Nu we zijn aanbeland in het voorjaar en er ook wat versoepelingen komen liggen er voor ons kansen om de laatste kleine foutjes in de achtergrond weg te poetsen en op te lossen. Dat geeft straks een 100% betrouwbare, suppersnelle en afwisselende webwinkel. Intussen hebben we wel al nieuwe servers in gebruik genomen en is er een speciale website ontwikkeld die supersnel uit de bus komt bij Google en de eindgebruiker. Dat moet je al waar kunnen nemen moment.

Producten

Mooi allemaal, maar hoe zit het nu met die nieuwe producten? We verwachten binnen een maandje ongeveer de updates van de software te hebben afgerond en kunnen vanaf dat moment de volle aandacht geven aan het plaatsen van de nieuwe producten. Sommige producten zijn al binnen en klaar voor de verkoop, dus we kunnen niet wachten!

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *