Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Tien jaar klant bij Wapwinkel

mei 14, 2021

We spraken met Marieke F., een ‘goodlooking’ Noord Hollandse dame die sinds deze week tien jaar vaste klant is bij onze webshop. En in die tien jaar zijn er aardig wat producten opgestuurd naar haar woning in Zwaag.

Uitkomst

Marieke: “ik weet nog wel dat we op een thuisfeestje door een vriendin gewezen werden op Wapwinkel. Het was alsof er een wereld voor ons open ging. Vanzelfsprekend kenden we al de nodige smartshops en headshops, maar zo compleet als bij Wapwinkel dat hadden we niet eerder gezien.”

Assortiment

En omdat de inkopers en ontwikkelaars niet stil stonden werd Marieke op haar wenken bediend. Ze zegt: “er was een lange tijd dat er wel 20 of meer producten per week bij kwamen. En natuurlijk kan je lang niet alles gebruiken, maar een groot deel van het nieuwe assortiment viel ook bij ons in de smaak. Vanzelfsprekend werden we ook geprikkeld door mooie nieuwe snuifsetjes of bijzonder vloei.”

Vergelijk

Er brak ook een periode aan, een paar jaar geleden, dat er zeker 1x per maand een nieuwe soortgelijke webwinkel werd geopend. En ook Marieke snuffelde daar wel rond uiteraard. Ze vervolgt: “ik heb 1x de fout gemaakt om bij een andere webwinkel die een beetje een kopie van die van jullie was te bestellen. En dat liep uit op gedoe en gezeur. Ik heb de producten niet geleverd gekregen want die waren niet op voorraad en het duurde bijna 5 weken voor ik mijn geld terug had op mijn rekening. Mede door deze ervaring ben ik niet meer van mijn stuk te krijgen door ergens anders te bestellen.”

Service

“Jullie service gaat echt veel verder dan bij anderen. Als er eens een keer iets is dan wordt dat meteen en snel opgelost. Zo kreeg ik eens gekleurde capsules opgestuurd terwijl ik transparante besteld had. Ik maakte daar melding van en de volgende dag lag er nog voor de lunch een doosje in de brievenbus met de goede capsules en de oude mocht ik ook nog eens houden. Top service en iedereen is altijd even vriendelijk”, zo vertelt ze.

Toekomst

We vroegen Marieke hoe ze denkt over de toekomst van de winkel: “ik denk als jullie gewoon lekker doorgaan zoals jullie nu bezig zijn, het al goed is. Met regelmaat leuke aanbiedingen, speciale acties en altijd nieuwe producten. En dat in combinatie met een goede service en snelle verzending, dan kan het niet veel beter toch!”