Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Midwouder met bloed in zijn GHB

DoorRedactie

dec 24, 2018 , ,
ghb

Ook in Midwoud (NH) hebben ze GHB ontdekt. En daar reed een gast in de rondte die zoveel van het spul op had, dat ze bij een bloedproef moeite hadden om er nog bloed in te vinden.

De politierechter in Alkmaar noemde het afgelopen week een wonder dat de 28 jarige Erik K. uit Mildwoud nog leven uit zijn auto is gekomen. Op 10 maart werd Erik aangehouden door de politie en hij was onder invloed van cannabis, cocaïne en GHB. En van die GHB had ons Erik 18x (ACHTTIEN KEER) de toegestane hoeveelheid in zijn bloed.
Het bloedonderzoek toonde aan dat hij 92,5 microgram GHB per liter bloed in zijn hersenloze lichaam had, terwijl 5 microgram is toegestaan. Erik probeerde nog de smoes dat hij het laatst twee dagen voor zijn autorit aan de fles GHB had gelurkt.

Niet de eerste keer

Dit was ook niet de eerste keer dat K. moest voorkomen vanwege rijden onder invloed. Hij werd op 10 juli ook al veroordeeld voor een soortgelijke overtreding. Justitie eiste 60 uur werkstraf tegen de man uit Midwoud. Daarnaast wilde de officier dat K. zijn rijbewijs voor een jaar inlevert.

Matigen ontzegging

De advocaat van de Midwouder vroeg om de rijontzegging te matigen omdat zijn cliënt de auto nodig heeft voor zijn werk. Erik K. is ZZP’er in de stratenmakerij en moet momenteel al noodgedwongen met een ander samenwerken omdat hij geen rijbewijs heeft. Daardoor kan hij bepaalde opdrachten niet aannemen volgens zijn advocaat.

80 uur schoffelen

De politierechter was daar opmerkelijk genoeg wel gevoelig voor en veroordeelde K. tot 80 uur werkstraf en 12 maanden rijontzegging waarvan 4 voorwaardelijk.

Op naar de volgende Erik. Sterkte man, echt.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *