Vibrator met diamanten tussen harddrugs

Je maakt wat mee als politieagent. in Amstelveen keken de dienders wel even vreemd op toen ze er twee auto’s doorzochten. Een voertuig had een geheime ruimte en wat ze daar in aantroffen…

Winkelcentrum Groenhof

Bij een controle van twee auto’s bij winkelcentrum Groenhof in Amstelveen heeft de politie dinsdagmiddag 18 december onder meer cash geld, gouden munten, edelstenen, cocaïne en een met diamanten ingelegd seksspeeltje aangetroffen in verborgen ruimtes van de voertuigen. Vier verdachten zijn aangehouden.

Agent in vrije tijd

De controle werd gehouden nadat een politieman in zijn vrije tijd gedrag, mogelijk wijzend op een verdachte transactie, rond de voertuigen had waargenomen. Toen opgeroepen agenten ter plaatse kwamen en beide auto’s, een Porsche en een Mercedes, controleerden, troffen zij al snel vijf zakken met wiet aan in de auto.

Daarop zijn de inzittenden, een 36-jarige Amsterdammer, een 51-jarige inwoner van Uithoorn, een 41-jarige man met de Duitse nationaliteit en een 35-jarige man met de Turkse nationaliteit, aangehouden. Nader onderzoek door experts op de in beslag genomen voertuigen bracht de verborgen ruimtes aan het licht.

Cocaïne en een vibrator

Daarin zijn onder meer een blok cocaïne aangetroffen, bijna 40 duizend euro contant geld, ruim 1700 Britse ponden, ruim 1250 Zwitserse franken, 14 edelstenen, 5 gouden munten, nog een zak hennep en een met diamanten ingelegd seksspeeltje. De recherche doet nader onderzoek en heeft de aangetroffen goederen in beslag genomen.

Of de vibrator van een man of een vrouw was, lezen we niet terug in het politiebericht.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.