Nieuwe producten, massa’s nieuwe hebbedingen

De stroom met nieuwe producten gaat met gemak de Niagara watervallen voorbij. De één is nog niet fatsoenlijk gefotografeerd, of de volgende staat al weer te popelen.

Nieuwe producten bij Wapwinkel is een dingetje. We zijn daar dagelijks mee bezig want we hebben een status te verdedigen. Al jarenlang zijn we immers trendsetters in de head- & smartshop wereld. Als er iets nieuws op de markt komt dan zijn we er als de kippen bij.

Binnen- en buitenland

We dwalen over beursvloeren in binnen- en buitenland en speuren alle hoeken – zelfs de meest stoffige – van het internet af op zoek naar mooie, gekke, bijzondere en leuke items voor in Wapwinkel. Het assortiment is inmiddels gestegen tot meer dan 3.000 producten en dat gaat voorlopig nog wel even door.

Blijvers en verliezers

Verreweg de meeste producten zijn blijvers en krijgen een vast nummer in ons magazijn. Die behoren dan, soms verwend met een bijnaam, tot ons vaste assortiment. Een enkel product blijkt minder succesvol dan wij in een vaag moment bedachten. Maar met zo’n groot assortiment durven we daar dan ook wel weer afstand van te nemen. Met stille trom verwijderen we die uit de winkel, zonder dat jij er iets van merkt.

Nieuwe producten op de voorpagina

Terwijl de tabloids zich in de gekste bochten wringen om een spectaculair model op de cover te hebben, bij ons zijn het de rookies, de nieuwkomers, de beginners, de starters of de groentjes die pronken op de voorpagina. Ze willen niets liever dan verhuizen vanuit ons magazijn naar een leuke plek bij één van onze klanten.

Speciale introductiekorting

Omdat we iedere keer weer trots zijn op de nieuwkomers in onze winkel en we ze graag aan jou verkopen, doen we wat geks. De producten die nieuw zijn, smijten we meteen in de aanbieding. We prijzen ze als het ware af, direct nadat ze online staan. Dat doen we, verschillende per product, maximaal 14 dagen. Als jij dus een early adapter bent dan heb je mazzel. Je betaalt dus niet extra omdat je de eerste bent die het product in huis heeft, maar minder. Hoe leuk is dat?
Bij de producten staat met een countdown aangegeven tot wanneer je je kunt bezighouden met het overtuigen van je partner, een plan te bedenken hoe je het in huis krijgt zonder dat je ouders het weten of om ergens een lening af te sluiten. Als de counter op nul staat verschijnt als bij een magische truc opeens de originele prijs. En die kan flink hoger zijn. Dat je dat even weet.

Alles op een rij over nieuwe producten

Dus alles over onze nieuwe producten nog even op een rij:

  • nieuwste van het nieuwste
  • altijd op de voorpagina
  • tijdelijk lager geprijsd
Zakweegschaal Justice MX-100
Zakweegschaal Justice MX-100

€ 12,95

€ 11,50

Cones vuller 25 stuks
Cones vuller 25 stuks

€ 9,95

€ 8,50

Glazen wiet bong 30 cm
Glazen wiet bong 30 cm

€ 16,95 

Glazen wiet bong 40 cm
Glazen wiet bong 40 cm

€ 12,95

€ 11,50

Coca thee
Coca thee

€ 11,50 

Stashcan Axe dames deodorant
Stashcan Axe dames deodorant

€ 32,95

€ 29,95

Stashcan Monster Energydrink
Stashcan Monster Energydrink

€ 32,95

€ 29,95

Stashcan Axe deodorant
Stashcan Axe deodorant

€ 32,95

€ 29,95

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *