Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Prins Carnaval blijkt prins Cannabis

DoorRedactie

feb 21, 2019 , ,
Prins Carnaval

Even geen prins carnaval voor de carnavalsvereniging De Kezelzekskes in het Belgische Rotem. De net gekozen oude prins werd namelijk door de politie opgepakt omdat hij een wietkwekerij had.

De vereniging besloot hem na spoedberaad af te zetten en de jaarlijkse optocht dan maar zonder prins te doen. De 31-jarige ex-prins bleek in het huis van zijn ouders 400 oogstrijpe dames te hebben staan en ongeveer 300 stekjes voor de volgende shift. Bij de politieoperatie werden in totaal vier mensen gearresteerd en drie kwekerijen ontmanteld.

Satire

De Kezelzekskes zeggen zich op 10 maart bij de optocht door Rotem op de jeugdprins en prinses te richten. Wellicht een goede bron voor een stevige portie satire dat de prins is opgepakt.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *