Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

OMFG, weer een ‘hennep’ actiedag in Gilze-Rijen

Gilze Rijen

GILZE-RIJEN – Op woensdag 13 oktober werden tijdens een integrale hennep (ze bedoelen natuurlijk wiet) actiedag van politie, gemeente en Enexis twee hennepkwekerijen wietkwekerijen aangetroffen. Dat zegt de politie van Gilze en Rijen.

Van Poppelstraat

De eerste hennepkwekerij wietkwekerij, met 162 hennepplanten wietplanten, werd aangetroffen op de Burgemeester van Poppelstraat in Gilze. Er was ook sprake van fraude aan de stroomvoorziening, dus werd de stroom afgesloten.

Rijen

De tweede hennepkwekerij wietkwekerij, met 83 hennepplanten wietplanten, werd aangetroffen op de Tuinstraat in Rijen. Ook hier was geknoeid met de stroom. In beide gevallen is de gemeente voornemens de woningen te gaan sluiten. Beide kwekerijen werden geruimd door een gespecialiseerd bedrijf.

Zinloos

Volslagen zinloos dit soort acties, maar ze houden wel de baantjes in stand bij de politie.Dat verzinnen we niet zelf hoor, dat zegt de politie zelf.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *