Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Ook in Breda wonen verraders

jun 28, 2021

De politie in Breda heeft vanmiddag 6 zakken, met daarin in totaal 37,5 kilogram wiet gevonden bij een huiszoeking in een woning aan de Gielis Beijsstraat in Breda. De 55 jarige bewoner van het pand werd aangehouden.

Verrader

De politie kwam in actie nadat een getuige verrader deze vrijdagochtend 25 juni meldde dat hij een sterke wietlucht in de omgeving van de woning rook. Bij het nakijken van de politiesystemen bleek dat hierover al eerder een melding was binnengekomen.

Actie

Daarom besloot de politie niet af te wachten, maar meteen in actie te komen. Eenmaal in de woning bleek er zich een wietdrogerij te bevinden. In totaal werden er 6 zakken wiet in beslag genomen. De hoeveelheid, 37,5 kilogram, vertegenwoordigd een straatwaarde van zo’n 150.000 euro*.

Bron: politie.nl

  • dat komt neer op een prijs van 4.000 euro per kilo. Wij schatten zo in dat er wel wat mensen zijn die willen weten waar je je wiettopjes voor die prijs kunt inleveren.

Zinloze acties

Acties zoals deze zijn natuurlijk volslagen zinloos en dienen uitsluitend tot het in stand houden van de banen bij justitie en houden bovendien de criminaliteit op peil. Want wordt er nu minder drugs gebruikt? Al is het maar 1 grammetje minder? Dalen de criminaliteitscijfers rondom drugs nu meteen? Schiet de wietprijs omhoog in Breda?

  • De politie zegt zelf dat het kansloos is om de oorlog tegen drugs te voeren en toch gaan ze er mee door. Dit zegt de politie: War on drugs kansloos.
  • Dit zegt Maarten van Rossem: War on drugs mislukt.
  • NOS: War on drugs keihard gefaald.
  • Volkskrant: War on drugs leidt tot moderne slavernij.

De hele wereld is inmiddels tegen de War on drugs, zelfs ex presidenten van Amerika. En toch dit soort acties? Wakker worden mensen, het is ons belastinggeld wat ze aan het verbranden zijn!