Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Overwin je vreetkick met een cannabis lolly

Cannabis lolly Lemon Haze

De best smakende lolly’s ter wereld. Kunnen zij je redden als je een vreetkick hebt? Dat zou geweldig zijn toch. Per stuk verkrijgbaar, maar ook per doos van 70 stuks.

Geniet van Lemon Haze smaak

De heerlijke smaak van de Lemon Haze cannabis plant is verwerkt in deze lolly. De heerlijke lolly smaakt wel naar deze beroemde cannabisplant, maar bevat geen THC, dus stoned wordt je er niet van. Maar lekker zijn ze wel, die garantie heb je alvast.

Cannabis tussendoortje voor de zoetekauw

De Lemon Haze cannabis lollies wegen elk 18 gram. Lekker om op te sabbelen en je moet je beheersen om hem niet meteen door te bijten. Heerlijk voor tussendoor, voor in de trein, in de pauze, achter het stuur of de computer of voor op de fiets.

Extra informatie:

  • Smaak: Lemon Haze
  • 18 g per lolly

Inhoud:

  • Cannabis Lolly
  • Per stuk verkrijgbaar!
  • Kartonnen doos: 70 stuks (Netto 1,260 kg)

Prijs

De prijs van dit heerlijks? Per stuk kosten ze € 0,49 cent en als je een doosje van 70 stuks koopt dan kosten ze nog maar € 0,38 cent.

Bestel nu

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *