Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wietkwekerij in kelder onder een tuin

DoorRedactie

mrt 5, 2019 , ,
Wietkwekerij in kelder

Op 20 februari heeft de politie in Papendrecht twee mannen van 21 en 43 jaar uit die woonplaats en een 44-jarige vrouw uit Nootdorp aangehouden. Ze waren in een woning aanwezig waar op een wel heel bijzondere locatie een wietkwekerij was aangetroffen.

Meld misdaad anoniem

De politie had informatie ontvangen van een snitch beller naar meld misdaad anoniem dat er bij de woning aan de Wipmolen in Papendrecht een wietkwekerij in bedrijf was. Nader onderzoek leerde dat de melding klopte.

Zelfgegraven kelder onder de tuin

De kwekerij met een kleine 200 planten bleek in een kelder onder een tuin te zijn ondergebracht. Kennelijk had de bewoner de kelder zelf gegraven. In de woning werd ook een vuurwapen gevonden en in beslag genomen. Ook twee auto’s werden in beslag genomen. De drie verdachten zijn na verhoor heengezonden en de politie zet het onderzoek voort.

Foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *