Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Paddokweek.nl voor paddo informatie

dec 9, 2021
Paddokweek.nl

We staan aan de vooravond van een aantal significante veranderingen op onze website. De nieuwe layout staat op het punt van verschijnen, onze aanstaande groothandel staat in de startblokken, de reeks nieuwe producten worden vanaf nu gelanceerd, de vloeroppervlakte van het pand is bijna verdubbeld. En de ondersteunende websites worden weer opgepakt.

Paddokweeksets

Sinds jaar en dag zijn wij leverancier van kleine-, middel-, en grote paddo kweeksets. En logischerwijs hebben kwekers vragen over de kweeksets. Deze vragen worden grotendeels beantwoord in de handleiding van de kweekset. Maar als er dan toch nog vragen resten tijdens of na de kweek dan vinden we dat je daarmee ergens terecht moet kunnen. Welnu, paddokweek.nl is er voor jou.

Alles wordt behandeld

Op de website behandelen de schrijvers alle onderwerpen. Denk daarbij aan hulp hoe je het beste kunt kweken, welke temperatuur je moet handhaven, hoeveel je moet soaken, wanneer je kunt oogsten, of wat je moet doen als er onverhoopt problemen ontstaan tijdens het kweken van je eigen paddo’s.

Extra informatie

Op korte termijn zal paddokweek.nl worden uitgebreid met een functie waarin je online een vraag kunt stellen die dan vervolgens door zowel de beheerders als door de andere lezers van de website beantwoord kunnen worden. Zo zie je dat we op alle vlakken ondersteuning geven aan onze klanten.