Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Quote seals in leuke kleurtjes

dec 10, 2021
Quote seals

Seals, maar dan leuk. Seals, maar dan gekleurd. Seals maar dan scherp gepsrijsd. Dat kunnen alleen maar de nieuwe Quote Seals zijn. Direct leverbaar en allemaal verkrijgbaar als grote- of kleine seals.

HARLEY QUINN SEALS

Harley Quinn is een fictieve superschurk en antiheldin uit de strips van DC Comics, hoewel ze haar debuut maakte in de animatieserie Batman: The Animated Series.

Daarmee is ze een van de weinige personages die haar debuut in een animatieserie maakte. Ze is een vaste tegenstander van Batman en de vriendin van de Joker.

American Gangster seals

American Gangster seals in klein formaat van 6,5 x 6,5 centimeter en verpakt per 100 stuks.

EERBETOON

Deze seals zijn een eerbetoon aan de gelijknamige klassieke speelfim. American Gangster is een Amerikaanse film uit 2007 van regisseur Ridley Scott. Het verhaal is geïnspireerd op het leven van Frank Lucas, een succesvolle heroïnehandelaar die na zijn veroordeling de politie hielp.
De productie werd genomineerd voor onder meer twee Academy Awards, vijf BAFTA Awards en drie Golden Globes. De film kreeg meer dan tien prijzen daadwerkelijk toegekend, waaronder een Satellite Award en een Empire Award.

ZWARTE BLAADJES

De setjes van 100 kleine zwarte vellen worden geleverd inclusief een vouwhandleiding op de verpakking. De uitvinding van de eeuw! Wij vroegen ons al jaren af waarom ze die blaadjes wit maakten. Wit poeder en witte velletjes gaat toch niet samen? De American Gangster seal black is daarom met zwarte blaadjes! 

Marlilyn Monroe seals

Marilyn Monroe seals verpakt per 100 stuks.

IDOOL

Er zijn idolen op de wereld en er zijn super idolen. Marilyn Monroe is zo’n super idool. Deze grootheid spreekt werkelijk tot ieders verbeelding.

Na The Misfits werkte Monroe nog mee aan opnames voor Something’s Got to Give, een project dat door de studio werd stilgelegd, omdat ze bijna nooit op de set kwam.

Roze blaadjes

De blaadjes van deze seals zijn geheel toepasselijk uitgevoerd in de kleur roze.

Blue Magic seals

Blue Magic seals. Deze seals vinden hun inspiratie bij de gangster Frank Lucas

BLUE MAGIC

Frank Lucas (La Grange (North Carolina), 9 september 1930 – New Jersey, 30 mei 2019) was een drugsdealer en baas in de georganiseerde misdaad in Harlem (New York) van 1969-1975. Hij werd vooral bekend door het uitschakelen van tussenpersonen in de drugshandel door het rechtstreeks inkopen van de heroïne bij de bron in de Gouden Driehoek.

Griselda Blanco seals

Griselda Blanco seals, verpakt per 100 stuk.

LA MADRINA

De Colombiaans Griselda Blanco Restrepo, bekend als La Madrina, de zwarte weduwe, de cocaïnemoeder en de koningin van de drugshandel, was een drugsdame van het Medellín-kartel en een pionier in de in Miami gevestigde cocaïne-drugshandel en onderwereld in de jaren tachtig tot het begin van de jaren 2000.

Quote seals