Papegaai waarschuwde drugsdealers voor politie

In Brazilië heeft de politie bij een huis een papegaai in beslag genomen die drugsdealers waarschuwde als er politie aan kwam. Het huis fungeerde als een verkooppunt voor drugs in Vila Irmã Dulce, Zuidelijke Zone van Teresina.

Mama, politie!

De vogel werd opgemerkt door de politie bij hun aankomst en die hoorde hem Mama, politie “ roepen. Het beest werd overgebracht naar Teresina Zoobotanico.

Terug naar de natuur

Volgens politiewoordvoerder Joshua is de procedure nu om te controleren of het dier naar de natuur kan terugkeren. “Deze dieren die lang in gevangenschap leven kunnen vaak lastig teruggezet worden in de natuur, maar dierenartsen en biologen zullen beoordelen of zij al dan niet in staat is om terug te keren” zei hij.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *