Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vrouwen smokkelen drugs in de Lego

DoorRedactie

apr 24, 2019 , , , ,
Lego

Vorige week hield de Duitse politie twee Nederlandse vrouwen (22 en 24 jaar oud) vlak over de grens aan omdat ze voor 800.000 euro aan verdovende middelen bij zich hadden.

Gigantische berg drugs

Het gaat om 32,3 kilo amfetamine en 50,8 kilo ecstasy, verpakt in vijf kartonnen dozen met daarin meerdere pakketjes Lego.

Bundesautobahn

De dames werden gearresteerd bij een routinecontrole op Bundesautobahn 3, tussen Elten en Emmerik. Dat gebeurde vorige week, de Duitse politie meldt de vondst vandaag. In de auto zaten tientallen pakjes Lego, nog in het plastic. Toen agenten de verpakkingen openmaakten, ontdekten ze de drugs.

Voor de rechter

De vrouwen moeten zich in Duitsland voor de rechter verantwoorden. Ze zijn overgeleverd aan het Zollfahndungsamt in Kleve en zitten vast.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *